Ипотека на земеделска земя

Сума: от 5000 до 90 000 лв.
Период: до 10 години
Особености: отпускане на кредит срещу ипотека на земеделска земя; при кредит срещу залог на земеделска земя – лошо кредитно досие (лошо ЦКР) е без значение… Без доказване на доход.
Условия: ипотечен кредит срещу залог на земеделска земя… При възможно най-ниска съществуваща лихва към момента за ипотека на земеделска земя при небанкова институция.
За кредит с ипотекиране на земеделска земя или парцел – трябва да е с площ не по-малка от 20 декара, може всеки дял да е на различно място… Цел на ипотечен кредит: за потребителски нужди; за рефинансиране – погасяване и обединение на кредити; за ремонт на дом; покупка на обзавеждане или битова техника; покупка на автомобил; покупка на имот; обучение; кредит за стартиращ бизнес план и др.
Кредитен консултант: Ипотечен кредит
Предимства при кандидатстване за заем срещу залог на недвижим имот с Ипотечен кредит:
Въпросното кандидатстване за ипотечен кредит срещу залог на земеделска земя чрез нас е бързо, лесно и удобно!
Позволете ни да ви представляваме пред нашите партньори (по-голямата част от банките и небанковите кредитни институции в България) и оставете документацията, административната работа и разкарването на нас! С Ипотечен кредит имате по-голям шанс да получите възможно най-бързо най-изгодната оферта за ипотека на земеделска земя, тъй като работим с много банкови и небанкови институции, а не само с 1 банка или институция.

След подаване на заявка – кредитен консултант ще се свърже с вас по телефона за доуточняване на процедурата по обработка на заявка и кандидатстване за ипотечен кредит срещу земеделска земя.