Ипотека на апартамент или къщаСума: от 5000 до 90 000 лв.
Период: до 10 години
Особености: отпускане на кредит срещу ипотека на апартамент, жилище или къща без доказване на доход; при кредит срещу залог на апартамент (жилище или къща) – лошо кредитно досие (лошо ЦКР) е без значение…
Условия: ипотечен кредит срещу ипотека и залог на апартамент, жилище, къща или вила… При възможно най-ниска съществуваща лихва към момента за ипотечен кредит без доказване на доход от небанкова институция.
За кредит срещу залог на апартамент / жилище – е задължително да е градски имот (колкото по-голямо населено място – толкова по-добър шанс за одобрение).


Цел на ипотечен кредит: за потребителски нужди; за рефинансиране – погасяване и обединение на кредити; за ремонт на дом; покупка на обзавеждане или битова техника; покупка на автомобил; покупка на имот; обучение; кредит за стартиращ бизнес план и др.
Кредитен консултант: Ипотечен кредит
Предимства при кандидатстване за заем срещу залог на апартамент (жилище или къща) с Ипотечен кредит:
Въпросното кандидатстване за ипотечен кредит без доказване на доход чрез нас е бързо, лесно и удобно!
То не Ви обвързва с кредит и получавате безплатна консултация. Кажете сбогом на купищата документи!
Оценката ни имота е безплатна, а лихвата – фиксирана за целия период. Без такса за предсрочно погасяване дори и през първата година. С Ипотечен кредит имате по-голям шанс да получите възможно най-бързо (предварително одобрение до 24 часа) най-изгодната оферта за ипотечен кредит срещу апартамент, жилище или къща.


След подаване на заявка – кредитен консултант ще се свърже с вас по телефона за доуточняване на процедурата по обработка на заявка и кандидатстване за ипотечен кредит срещу залог на апартамент или къща.