Ипотечен кредит с лошо ЦКР

Сума: от 5000 до 90 000 лв.
Период: до 10 години
Особености: кредит за хора с лошо ЦКР (лоша кредитна история)… Никъде не ви отпускат кредит заради лошо кредитно досие? Ипотечен кредит срещу залог на недвижим имот е единственият вариант за кредит при хора с лошо ЦКР.
Условия: ипотечен кредит с лошо ЦКР срещу ипотека и залог на недвижим имот, апартамент, жилище, ателие, къща, вила, магазин, търговски обект, 100% идеални части… При възможно най-ниска съществуваща лихва към момента за ипотечен кредит с лошо ЦКР.
За кредит срещу залог на апартамент / жилище с лоша кредитна история – е задължително да е градски имот (колкото по-голямо населено място – толкова по-добър шанс за одобрение).
За кредит срещу земеделска земя или парцел… Цел на ипотечен кредит: за потребителски нужди; за рефинансиране – погасяване и обединение на кредити; за ремонт на дом; покупка на обзавеждане или битова техника; покупка на автомобил; покупка на имот; обучение; кредит за стартиращ бизнес план и др.
Кредитен консултант: Ипотечен кредит
Предимства при кандидатстване за заем с лошо ЦКР срещу залог на недвижим имот с Ипотечен кредит:
Въпросното кандидатстване за ипотечен кредит без доказване на доход чрез нас е бързо, лесно и удобно!
То не Ви обвързва с кредит и получавате безплатна консултация. Кажете сбогом на купищата документи!
Оценката ни имота е безплатна, а лихвата – фиксирана за целия период. Без такса за предсрочно погасяване дори и през първата година. С Ипотечен кредит имате по-голям шанс да получите възможно най-бързо (предварително одобрение до 24 часа) най-изгодната оферта за ипотечен кредит за хора с лошо кредитно досие.


След подаване на заявка – кредитен консултант ще се свърже с вас по телефона за доуточняване на процедурата по обработка на заявка и кандидатстване за ипотечен кредит с лошо ЦКР.